香港遙控電單車會

會員登記
搜索
查看: 17231|回復: 21

永遠保存版(各會員生日資料)

我地會不停更新.....如果未有上磅......快d話番比我地知啦~~thx

1月份

爸B(漢記).......1月10日
清清.................1月15日
細細粒.............1月22日
豆腐強.............1月26日

2月份

litat..................2月8日
波波.................2月18日
良哥.................2月22日

3月份

福伯.................3月4日
聞西(歡哥).......3月9日
小文..................3月19日
bdwing(鬼佬)...3月21日
Jason(少爺占)..3月21日

4月份

kim...................4月5日
高人..................4月15日
一匹狼..............4月19日

5月份

大師兄..............5月5日
阿祖..................5月7日

6月份

三條蔥(蔥蔥)...6月2日
媽5(大雄).........6月18日

7月份

Jakee.......... 7月16日
大野............7月16日

8月份

ANDY...............8月3日
全哥..................8月11日
耶禮 (十郎 爺禮 例夜 廣西幫 首領 飛機禮 姣婆禮) ......8月17日
小肥....................8月19日
dennis(四哥)..8月20日
civicboy......8月30日

9月份

bto.............9月11日
亞康.............9月14日
orange00........9月28日

10月份

beebee............10月1日
kkchung...........10月11日
釘爺(隊長)........10月20日
會長達哥..........10月24日
CK....................10月24日
Zero 7 ..............10月29日
ANGELZ...........10月30日
pantherjovi.......10月31日

11月份

大頭...................11月13日
cbr3308(肥仔)..........11月26日

12月份

areaceci...............12月5日
Dee..................12月11日
PL(劈神,死神,查理).......12月18日
含爺.................................12月18日
拉登.(阿以蓋達)....12月24日
亞肥........................12月29日

回復

讚好
回復 支持 反對

beebee c hing~我12月5呀
回復 支持 反對

Jakee 07 16
回復 支持 反對

原帖由 vfp811 於 2010-6-15 15:42 發表
Jakee 07 16

唔係化...
回復 支持 反對

Haha........

大野 07 16
回復 支持 反對

你兩個同月同日生喎
回復 支持 反對

PL同含爺都係同月同日生喎...
回復 支持 反對

其實我最想知道的生日...就係....車會生日啦!!!
要問吓大師兄...唔知記唔記得邊日去政府注册呢 ?
回復 支持 反對

原帖由 bighead 於 2010-6-15 22:50 發表

你話我話~~大師兄話.....嘜我有做過會長咩..???......哈
回復 支持 反對

11月26
回復 支持 反對

原帖由 bighead 於 2010-6-15 22:50 發表

如果我冇記錯係2005年5月25日登記同生效...
回復 支持 反對

原帖由 大師兄 於 2010-6-16 15:23 發表

如果我冇記錯係2005年5月25日登記同生效...

勁! 咁以後我地就可以借d二用25/5攪下車會週年聚餐
回復 支持 反對

回復 13# 的帖子

Good idea
回復 支持 反對

9月11曰

回復 支持 反對

原帖由 bto 於 2010-6-18 00:42 發表
9月11曰

實有人記得....
回復 支持 反對

回復 16# 的帖子

Bee Bee C-Heng, 你知唔知我係誰?
回復 支持 反對

原帖由 bto 於 2010-6-18 00:48 發表
Bee Bee C-Heng, 你知唔知我係誰?

我可唔可以話唔知~
回復 支持 反對

回復 18# 的帖子

Bee Bee C-Heng 有機會過海 ,我話你知我是誰!
回復 支持 反對

回復 beebee 的帖子

beebee哥哥:我係2月8日的hehe
回復 支持 反對

回復 litat 的帖子

收到....
回復 支持 反對

bee bee 師兄

我生日    8月2日

Thanks
回復 支持 反對